Over brightlighters | by VFM 

Brightlighters is het innovatielabel van facilitair adviesbureau VFM en ontstaan vanuit het besef dat de werkomgeving een steeds belangrijkere rol speelt in het succes van organisaties. Smart buildings, samenwerking met HR en IT, healthy office en Employee Experience zijn thema’s die de toekomst van de werkomgeving bepalen. Wij, Alex en Fanny, zien dit als een kans voor facility management om als strategisch partner te ondernemen binnen de organisatie. Dit vraagt een andere, innovatieve werkwijze. Wij helpen facilitaire organisaties die innovatie werkwijze eigen te maken. Zo kan er gebouwd worden aan de Workplace & Employee Experience door gefaseerd en snel van idee, naar experiment en succesvolle implementatie te gaan.

De mensen achter brightlighters

Met brightlighters brengen wij onze ervaring als Consultant samen met onze kennis op het gebied van innovatie. Wat ons kenmerkt? Wij zijn nieuwsgierig, vooruitstrevend en sterk in het begeleiden van workshops en sessies. We brengen energie en kunde, delen inspiratie en gaan tot het uiterste om een succes van een samenwerking te maken. Neem contact op om kennis te maken, vinden we leuk!

Alex de Groot

Ik ben altijd bezig met hoe mensen optimaal kunnen presteren en geloof sterk in de kracht van cultuur. Ik werk graag samen met mensen om hen beter, slimmer en prettiger te laten opereren. Mijn visie koppel ik aan mijn natuurlijke drive om een verschil voor mensen te maken. 

Met mijn achtergrond in de horeca- en evenementenbranche en ruim 10 jaar ervaring als interim facility professional en projectleider heb ik op veel plekken gewerkt. De verschillen in bedrijfsvoeringen, variaties in succes en de interessante ondernemers die ik heb ontmoet hebben mij altijd geboeid. Dit vormde mij en bracht mij in de richting van business development en innovatie.

Fanny Nagelmaeker 

Mijn drive is om innovatie en ondernemerschap toegankelijk te maken voor iedereen!

Na mijn studie Organisatiewetenschappen startte ik mijn carrière in een start-up omgeving: een hospitality uitzend- en detacheringsbureau. In deze hoog concurrerende markt was ik dagelijks met het team aan het ondernemen en creatieve, vernieuwende concepten aan het bedenken en testen. Hier leerde ik innoveren door te durven, doen en experimenteren. Toen ik vervolgens als Consultant aan de slag ging bij VFM, merkte ik dat ik mijn ervaring op het gebied van innovatie en marketing ook kon toepassen in facilitaire vraagstukken. Met brightlighters komen mijn wetenschappelijk achtergrond, ervaring in een start-up omgeving en facilitaire kennis samen! 

Op de foto: Martine de Kok (VFM), Alex de Groot (brightlighters), Fanny Nagelmaeker (brightlighters) en Bort Nieuwboer (VFM). 

 

Meer weten?

Fanny Nagelmaeker

Fanny Nagelmaeker
Bel of app mij 06 12934265
of mail naar fanny@brightlighters.nl

Alex de Groot

Alex de Groot
Bel of app mij 06 13146415
of mail naar alex@brightlighters.nl

Innovatie in je mailbox

Bedankt voor uw aanmelding!